2019-06-20 06:55:32• hírek • Közlemény

SZIKE-tábor a szomorúságról

Augusztus első egész hetében ismét megszervezésre kerül Nagytarnán Szatmár megye egyik legnépszerűbb és legjobban várt tábora.

Az Ecosunhome, azaz a Természet és a Szeretet otthona 2019. augusztus 4. és 10. között, vasárnaptól szombatig várja az ifjakat a keresztyén református táborba.

 

A tábor alapigéje: „Többet ér a bánat, mint a nevetés, ha a szomorú arc mellett jobbá lesz a szív (Préd 7,3) A regisztráció először is digitálisan történik a refszatmar.eu honlapon, július 1. és július 28. között, de ezt minden fiatalnak jeleznie kell saját lelkipásztoránál, aki a jelentkezők listáját és a regisztrációs díjakat (120 lej/fő) felterjeszti, vagy segít felterjeszteni a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalába. (Kálvin tér 2. szám, Református Gimnázium épülete, földszint) Amennyiben erre nincs mód, személyesen is lehet befizetni az Esperesi Hivatalban.

 

Inkább sátorhelyeket biztosítanak, de korlátozott számban lehetőség nyílik kisházakban és szobában lakni. Ezt viszont előre kell jelezni az online regisztráció alkalmával. Aki hamarabb jelentkezik, azé a benti hely. A szervezők a következő eszközöket ajánlják a leendő táborlakók figyelmébe: Biblia, énekeskönyv, háziorvosi igazolás (mely tartalmazza az oltásokat és speciális táborokban igényelt vizsgálatokat), keresztlevél vagy személyi igazolvány, füzet, íróeszköz, sátor, matrac, zseblámpa, bögre, gitár, (lehetőség szerint) vízhatlan ruha, tisztálkodási eszközök.

 

Vetélkedők, játékok, koncertek, fokozzák a jó hangulatot, és teszik még emlékezetesebbé az alkalmakat, és az előző években nagy sikerű Láthatatlan színház is várja delikvenseit. Tavaly és tavaly előtt és azelőtt a legnagyobb közösségi oldal reakciója a HŰHA, az IMÁDOM és a DÜHÍTŐ adta a témát. Idén továbbmennek a szervezők a facebook-reakciókon, a téma SZOMRORÚSÁG lesz, persze az örömhír, azaz az evangélium sem maradhat el.

 

Szeretettel várnak minden ifjút. Alsó korhatár 13 év.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: