2009-07-10 13:48:40• hírek • Szatmar.ro

Végrehajtók a Force Indiánál

Majdnem lefoglalták a Force India autóit, Bourdais továbbra is bajban.

Szokatlan és nem várt vendégei voltak a pénteki szabadedzés előtt a Force India istállónak, akik miatt veszélybe került Giancarlo Fisichella és Adrian Suttil versenynapja. Vijay Mallya csapatának ajtóin ugyanis két rendőr és egy bírósági végrehajtó kopogtatott be.

Az indiai üzletembernek ugyanis több, tetemesnek nevezhető kifizetetlen számlája akadt, amiket ő túlzóaknak vélt és ezért nem akarta kifizetni. Ezt a véleményét csak akkor változtatta meg, mikor a hatóság emberei közölték, hogy ebben az esetben lefoglalják a versenyautókat, írja a motorsport-aktuell.com.

Francia lapértesülések szerint Sebastien Bourdais utolsó versenye lesz a hétvégi Német Nagydíj, mivel a Toro Rosso vezetőségének elfogyott vele szemben a türelme.

Bourdais a tavaly 45 ponttal szerzett kevesebbet mint csapattársa, a remeklő Sebastian Vettel, ezért már akkor is többször felmerült, legalábbis pletyka szintjén, hogy a franciának mennie kell. A négyszeres Champ-Car-győztes a téli holtszezonban is csak az utolsó hetekben írhatta alá szerződését, a rossz nyelvek szerint azért, mert az olaszok nem találtak jobb megoldást.

Ám a 30 esztendős pilóta a idén sem remekel, a újonc csapattársa, Sebastian Buemi máris több pontot szerzett, mint ő.



Végrehajtók jártak a Force Indiánál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: