2005-07-09 17:13:45• hírek • Szatmar.ro

SE K750i, a profi

Új üzletimobillal jelentkezik a svéd-japán mobilgyártó cég: itt a K750i.

A Japán-svéd mobilgyártó igyekszik minden kategóriában egy-két készülékkel előrukkolni, de ezt semmi estre sem viszi túlzásba, egyszerre nem dob a piacra 4-5 azonos kategóriás telefont.

A K750i az üzleti telefonok kategóriájába sorolható, és talán elmondható, hogy kategóriájának egyik remekműve. Két hasonló készüléket is kidobott a D750i-t és a W800i-t. Valójában nem sok különbség van köztük, egy-két külsőn eltérés de szolgáltatások terén, nagyrészt ugyanazt nyújtják.

Igazi ellenfelei a Nokia 6230i és a Samsung D500-as telefon de talán tudásban az SE készüléke tűnik a legjobbnak.

A minőségi anyagokból készült telefon követi a T630-as eleganciáját, valamelyest hasonlít is hozzá, bár tudása már a jelenkor technológiáját vonultatja fel.

A billentyűzet megfelelő méretű, a navigációs joystick jól működik, pontos és valószínűleg sokáig fogja bírni.

Oldalt a szokásos gombok, mellette még a zenelejátszó gyorsgombja, alatta pedig a Memorystick kártya beillesztésére találjuk meg a helyet, amit egy gumiajtó takar. Tartalmaz infrát és Bluetooth-t, 2 megapixeles kamerát, amit egy fémes elcsúsztatható ajtó véd, videó rögzítésére és lejátszására alkalmas, memóriája nagy 38 Mbyte és ez még bővíthető, természetesen rádió és MP3 lejátszó is van benne.

A kijelzője minden esetre említésre méltó, 176-220 pixel-es, és 256k szín megjelenítésére képes. Súly, méret szempontjából elfogadható, formailag pedig a klasszikus szögletes SE irányvonalat követi.

Egy dologban nem lehetünk elégedettek a svéd-japán gyár munkájával, kicserélték a jólbevált Ericsson csatlakozónyílásokat, ami őszintén megvallva nem láttam szükségesnek és indokoltnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: