2009-06-17 16:30:25• hírek • Parajdi Andrea

Rúzsa Magdira kíváncsiak a legtöbben

A legtöbben Rúzsa Magdit látnák legszívesebben a PMN színpadján - legalábbis ez derült ki a Szatmár.ro olvasóinak körében végzett felmérésből. A szervezők már felvették a kapcsolatot a sztárral.

A Partiumi Magyar Napok szervezői a Szatmár.ro-n indított szavazással akarták felmérni a közönség kívánságát a rendezvény magyarországi fellépőit illetően. Ebben az évben az eseményt szervező Identitas Alapítvány - annak ellenére, hogy a tavalyihoz képest idén kevesebb pénzösszeget, összesen 50 ezer lejt kapott a Megyei és a Városi tanácstól a megszervezésre - vissza szeretné hozni a PMN korábbi hangulatát.

-Az utóbbi időben túlzottan kiszorultunk a Kossuth kertbe, azt szeretnénk ha idén a Vasile Lucaciu téren is felállíthatnánk egy színpadot, ezáltal pedig több előadót akarunk meghívni. Annyit elárulhatok, hogy legalább négy sztárvendéggel lepjük majd meg a közönséget, olyan zenekarokat hozunk el, amelyek az igényeknek széles körben eleget tesznek - mondta Stier Péter, a rendezvény egyik szervezője.

A Szatmár.ro oldalán egy héten át lehetett szavazni arra, ki legyen a PMN sztárvendége. A listán Rúzsa Magdolna, Molnár Ferenc Caramel, Kaukázus, Quimby, Kispál és a Borz, Piramis és a Desperado együttesek szerepeltek. Az előadókra összesen 612 szavazat érkezett. A listát a Megasztár harmadik szériájának győztese, az aranytorkú Rúzsa Magdolna vezeti, aki 159 szavazatot gyűjtött be. A Quimby is népszerű volt olvasóink körében, az együttesre 114-en voksoltak. Szinte fej-fej mellett haladtak a Kispál és a Borz (94), a Piramis (93) és a Desperado (90) együttesek. Molnár Ferenc Caramelre 58-an, míg a Kaukázusra mindössze négyen szavaztak.

Ez idő alatt hírportálunk e-mail címére is lehetett javaslatokat küldeni, az olvasóinktól kapott levelekben olyan együttesek szerepeltek mint az Irigy Hónaljmirigy, az Edda, a Republic, a Kormorán, a Kárpátia, a Nox vagy pedig a Hooligans. A javaslatokat természetesen továbbítottuk a szervezőknek, akik a kéréseket figyelembe véve már több zenekarral is kapcsolatba léptek. Azt azonban még nem árulták el, kiknek a koncertjén tombolhatunk augusztus utolsó hétvégéjén.



A szavazás végetért


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: