2019-05-27 05:41:56• hírek • Szatmár.ro

Rúzsa Magdi koncertje koronázta meg a XXIII. Szatmárnémeti Városnapokat

Eseménydúsra sikerült az immár huszonharmadik alaklommal megszervezett Szatmárnémeti Városnapok harmadik, s egyben zárónapja is. Volt népzenei és könnyűzenei előadás, illetve lézershow is, majd a nagy fináléban Rúzsa Magdi állt színpadra.

Az ünnepség harmadik napja is változatos programokat kínált a résztvevők számára. A népzenei színpadon délután 16 órától megkezdődött a hagyományőrző műsor. A térség legkedveltebb populáris fellépőit hallgathatta meg a közönség, közben elfogyaszthattak egy jó ízű estebédet, jól csúszott hozzá  a csapolt sör a kellemes, meleg időben.

 

A régi központban került sor a nemzetközi erősember versenyre is, mely már hagyományosnak számít a “szatmár napi” hétvégéken, ugyanis idén már 14. alkalommal mérték össze erejüket a környező országok versenyzői. A prübák végén a tavalyi nyertestől, Ardelean Gabrieltől a legerősebb férfinak járó cím átvándorolt Kecskés Ronihoz, kinek emberfeletti teljesítményét hatalmas ovációval jutalmazta a közönség. Második helyre Juhász Péter került, harmadikként pedig Edrei Zsolt izmozta be magát. További részletekért kattints ide.



A délután folyamán megtelt a játszótér, a gyermekek birtokba vették az ugrálóvárat és a trambulinokat egyaránt. A kicsik fel-le tricikliztek a park környékén, mások rollerrel szelték az utakat a sétálók között szlalomozva. Majd ahogy estébe fordult az óra, a forgalom egyre inkább az újközpont irányába tartott. A Coposu sétányon hömpölygött az ünneplő sereg. A nagyszínpadi műsorra ezrek érkeztek, hogy együtt énekeljenek a fellépőkkel. Az est fénypontja előtt a vasárnap esti atmoszférát a Heyroop és az XXL koncertje alapozta meg, majd Dorian Popa és Irina Rimes tekerték fel a hangulatot.




A látványos lézershow után lépett a színpadra a várva várt énekesnő, Rúzsa Magdolna és zenekara. Az Október 25-e tér egy emberként zendült dalra, együtt énekelte a slágereket a sztárral. Rúzsa több mint tíz éve tűnt fel egy tehetségkutató műsorban, karrierje azóta is töretlen, köszönhetően a csodálatos hangjának és a szakmai elhivatottságának. Bármerre jár, a nagyérdemű kiemelkedő örömmel fogadja, és kívülről fújja minden szerzeményét. Kevés olyan magyar élvonalbeli előadónőről beszélhetünk manapság, aki több ezer emberrel megtölti a város főterét. 



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: