2018-07-23 05:56:56• hírek • Blikk.hu

Rúzsa Magdi elárulta, mikor szeretne babát

Az énekesnő nemrégiben bejelentette, hogy 2020-ig már csak egyszer ál színpadra. Rögtön be is indultak a találgatások, hogy vajon Magdi terhes-e.

A Borsnak adott interjút Rúzsa Magdi, aki korábban elmondta, 2020-ig már csak egyetlen fellépést tervez Budapesten. Mint mondta, nem dolgozik majd kevesebbet a következő két évben, ráadásul mindig így van, ha Aréna-koncertre készül.
 

Szóval nem, nem várok babát” – jelentette ki Magdi, aki azt is elárulta, annyira szeret előre dolgozni, hogy vannak dalai, amelyek ugyan elkészültek már, de a közönség még nem hallotta.
 

„Nekem ez biztonságérzést ad, és nagyon is szeretem a biztonságot. Szerintem kapkodva nem lehet jót készíteni.” Az énekesnő elárulta, a biztonság megnyugtatja, ilyenkor pedig igazi slágerek születhetnek, amiknek nem tesz jót, ha idegeskedik. Mint mondta, nem csak a munkában, de a magánéletében is ilyen tudatos, de tisztában van azzal, hogy azt nem tudja befolyásolni, kibe szeret bele.
 

„De azt már igen, hogy ha megtaláltam a páromat, akkor figyeljek és vigyázzak rá. Ugyanígy tudatos vagyok a gyerekvállalás kérdésében is, készen szeretnék állni rá, azt érezni, hogy a maximumot tudom majd nyújtani egy gyereknek.”


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: