2014-05-19 01:00:09• hírek • Blikk.hu

Rúzsa Magdi 12 millió forintot keres egy hónap alatt

Lenyomják a megasztárosok az X-faktorosokat, már ami az énekesek gázsiját illeti!


Míg a TV2 tehetségkutatójának egykori felfedezettjei között van olyan, aki közel egymillióért is keresett, a konkurenciától kikerült énekesek ennek az ötödéért lépnek fel.

Magyarország tehetségkutatói évente termelik ki a jobbnál jobb énekeseket, akik mára szinte már beterítették az egész piacot.

A Megasztár hét, az RTL Klubon futó X-Faktor pedig négy szériát élt meg eddig. A két csatorna között a harc a nézettségért folyik, a műsor után a felfedezetteknek pedig már a felkérésekért, haknikért, meghívásokért kell versengeniük, ha a zenei iparból akarnak megélni.

Ennek a műsoron kívüli versengésnek a sikerét már gázsiban mérik, az a nagyobb sztár, aki többet kap egy-egy fellépésért. Az árak alapján pedig a megasztárosok igencsak lenyomják az X-eseket.

A Blikk birtokába került az idei gázsilista, amiből világosan kiderül, hogy a TV2-ön futó tehetségkutató felfedezetteinek magasabb a tarifája. Ráadásul keresettségük nem is tiszavirág életű, hiszen az évekkel ezelőtt befutottak akár a milliós gázsit is elkérhetik egy-egy koncertjükért.

Míg Vastag Csaba, Oláh Gergő, Danics Dóra, vagy Kocsis Tibor (ők X-Faktor győztesek) 210 ezer forintért vállalnak egy fellépést, addig egy megasztáros szólójáért akár 300 ezer forintot is kifizetnek a szervezők. Király Viktor például 270 ezer forint+ÁFÁ-ért indul útnak, Caramel viszont 320 ezret kap egy-egy fellépésért. Arról már nem is beszélve, hogy ha zenekarral érkeznek a TV2 tehetségkutatójának egykori győztesei, gázsijuk félmillió feletti összegre rúg, sőt Caramel eseté­ben eléri a 960 ezer forintot.

Tóth Gabi például - aki ugyan ma már mentora az X-Faktornak, de valójában a Megasztárnak köszönhetően futott be - közel 600 ezer forintért vállal zenekaros fellépést, félplaybacknél ennél jóval kevesebbet kér de Kökény Attila ára is eléri a félmilliót.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható! Kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: