2013-08-31 06:28:30• hírek • Blikk.hu

Véget ért a Barátok közt hosszú, forró nyara

Másfél hónap alatt bejárták a világot a Barátok közt sztárjai. A Mátyás király térre a forgatás fáradalmait kipihenve tértek vissza.

A Hannát alaktó Nyári Dia Máltán, míg a Lindát megformáló Munkácsy Kata a Balatonon nyaralt a párjával.

- Eredetileg Olaszországba szerettünk volna utazni, tavaly ugyanis a párom, Attila meglepett az úttal, és gondoltuk, amit tavaly nem tudtunk megnézni, azt idén bepótoljuk, de végül Attila munkái miatt nem jutottunk tovább a Balatonnál. Szerencsére pont a negyvenfokos hőséget fogtuk ki, úgyhogy a nyaralás nagy részét a vízben töltöttük. Ellátogattunk a siófoki kilátóba, és egész héten finomakat ettünk, ittunk, igazán a pihenésről szólt ez a pár nap - árulta el Kata.

Nyári Dia Málta szépségeit fedezte fel, lenyűgözte a helyi kultúra.

- A párommal utaztunk el, és olyan szerencsénk volt, hogy pont egy nemzeti ünnepükbe csöppentünk, úgyhogy volt alkalmunk kicsit betekintést nyerni a helyi kultúrába - árulta el a Blikknek Dia, aki kipróbálta a parasailinget is.
Mérai Kata, aki Julit formálja meg a sorozatban, Horvátországig autózott a családjával.

- Először vittük a tengerre a kisfiunkat, Bálint ugyanis feltette a kérdést, hogy mikor láthatja már végre a sós vizet. Sajnos az első néhány napban belázasodott, de utána nagyon élvezte a tengert - magyarázta Kata.

Ugyancsak lázasan kezdte nyaralását Nagy Alexa, aki minden évben a Távol-Keleten tölti szabadságát. Ezúttal édesanyjával vágott neki az útnak. Thaiföldre repültek, ahol, miután Alexa négy nap láz után fel tudott kelni az ágyból, izgalmas kalandokban volt részük.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: