2019-11-16 08:19:44• hírek • Blikk.hu

Rubint Rékának nagyon hiányzik februárban elhunyt édesapja

Mindennap rettenetesen hiányzik Rubint Rékának (41) februárban elhunyt édesapja.
 

Az életmód-tanácsadó annak idején nehezen viselte, hogy szülei elváltak, ám Imre később visszatalált a családjához. Mint mondja: hálás a sorsnak, hogy ez megadatott neki, és édesanyjának is, aki a szívében lakó harag ellenére partner volt a békülésben.
 

- Rajongva imádtam az édesapámat! Engem viselt meg a legjobban az ő elvesztése, anyu és a bátyám fel volt erre készülve - mondta lapunknak Réka, akinek szülei, Imre és Zsuzsanna akkor váltak el, amikor ő Laurával (16) volt várandós. A férfi újra megnősült, de miután második házassága zátonyra futott, gyermekei közbenjárására visszatalált a családhoz.- Aktívan részt vett az életünkben, anyuval tudtak újra őszintén beszélgetni egymással. Tizenhat év hosszú idő, ezalatt eltemette a közös múltjukat és szerintem csak az én kedvemért volt ennyire nyitott felé. Hihetetlenül erős nő, 21 évesen eltemette a hat hónapos nővéremet, aki agydaganatban halt meg. Apukám elvesztése természetesen nagyon megviselte, de annak idején a válást rosszabbul élte meg, ő volt az egyetlen férfi az életében, összetörte a lelkét, amikor elhagyta - mondta Rubint Réka, és elárulta, Imre utolsó szavaival arra kérte őt, édesanyjának mondja el, hogy szeretne bocsánatot kérni.
 

Kilenc hónap telt el a halála óta, Réka úgy érzi, eljött az ideje, hogy elengedje édesapját.
 

- Most már nem küld jeleket. Édesapám vadász volt, legjobban az erdőben szeretett lenni. Amíg jártam A Konyhafőnök VIP forgatásaira, minden hajnalban megjelent egy vad az erdő melletti házunknál. Aztán egy napon nem küldött se őzet, se vaddisznót. Mindenszentekre kész lett a sírköve is, és azóta nem találkoztam vaddal a környékünkön. Biztos vagyok benne, ha szükségem lesz rá, apa újra üzen nekem - tette hozzá Réka.
 

Barát készítette a sírkövet
 

Gyönyörű sírhelyet állítottak Imre emlékére, ami éppen Mindenszentekre készült el.
 

- Apu egy nagyon jó barátja készítette a sírkövet, aki kérte is, hogy hadd legyen az ő munkája. Így nemcsak gyönyörű lett, de a szíve-lelke is benne van - monda Rubint.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: