2013-01-16 10:10:34• hírek • Blikk.hu

Rubint Réka: Reklámarc voltam, nem tulajdonos

Hiába állítja Rubint Réka, hogy ő csak névadója és arca volt a Rubint Réka-szépségszalonoknak, s ezért ő egyáltalán nem vonható felelősségre semmiért, a becsődölt szalontulajdonosok szerint mindenről tudnia kellett.

Csődbe mentek a Rubint Réka-szépségszalonok Magyarország összes pontján: a fővárosban több helyen, Békéscsabán, Győrben, Szegeden, Nyíregyházán és Érden. A hálózat tagjai őszintén beszéltek a Blikknek arról, hogy milyen nehéz helyzetbe kerültek. Lelkileg, anyagilag tönkrementek, többen bukták el egy lakás árát azért, hogy Rubint Réka-szalonnal büszkélkedjenek.

Az egyik vidéki exüzlettárs elmondta: hiába kértek segítséget, nem kaptak. - Egy olyan céggel kötöttünk szerződést és vettük meg a jogdíjat, amely már nem létezik. Többen foglalkoztak velünk, de mi persze nem láttunk bele abba, hogy mi van a színfalak mögött.

Amikor éreztük, hogy be fog ütni a krach, felkerestem őket és Réka asszisztensét is, hogy segítsenek, de nem foglalkoztak a dolgainkkal. Az is benne volt a megállapodásban, hogy Réka havonta egyszer eljön az üzletbe, hogy egyfajta nyílt nappal feldobja egy kicsit a forgalmat, de végül nem jött. Remélem, majd egyszer túl leszünk ezen az egészen, és újra a régi lesz minden, mint előtte - sóhajtott az asszony.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: