2019-01-08 12:46:01• hírek • Bede Emőke

Rövid időn belül két baleset is történt Szatmárnémetiben

Alig múlik el úgy nap városunkban, hogy ne történne az utakon egy koccanás vagy könnyebb baleset. Nem volt ez másként kedden sem, amikor rövid időn belül két helyszínen is baleset történt.

Az első eset a város egyik legforgalmasabb útszakaszán, a Károlyi úton történt. Az elsődleges információk szerint egy Opel Astra vezetője szeretett volna befordulni a Lebada előtti parkolóba, a hátánál érkező BMW azonban nem tudott időben megállni, hanem nekiszaladt az Astrának. Szerencsére a balesetért felelős autós nem haladt túl nagy sebességgel, így csak kisebb anyagi károk keletkeztek, az érintett feleknek pedig sikerült békés úton rendezni az esetet.
 

Nem sokkal később a 16-os lakónegyedben, az Astronautiilor utca és a Muncii sugárút kereszteződésénél szaladt egymásnak két autó 13 óra 30 perc környékén. Úgy tudni, a balesetet egy taxis okozta, aki elmulasztotta megadni a másik szabályosan közlekedő autónak az elsőbbséget. Mivel ebben az esetben is csak anyagi károk keletkeztek, a rendőrség közbelépésére nem volt szükség.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: