2010-12-07 14:45:55• hírek • Szatmar.ro

Nem kapott új szerződést Roszel

Téli vakációjára érkezett haza Roszel Róbert, a Szatmárnémeti Olimpia korábbi közönségkedvence, a Kolozsvári CFR egykori csatára, a Diósgyőr futballistája. Pontosabban már csak az egykori futballistája, mivel a miskolci klub az edzői preferencia ellenére sem hosszabbította meg a 28 esztendős labdarúgó télen lejáró szerződését.

Pedig Roszel nem szerepelt rosszul az NBII Keleti csoportjának harmadik helyén tanyázó egyesületben: a 15 fordulós őszi szezon során mindössze egy bajnokit hagyott ki sérülés miatt, ráadásul tizenhárom alkalommal a kezdő csapat tagjaként kapott szerepet és ötször talált az ellenfelek kapujába.

„Az Orosháza elleni utolsó bajnoki előtt Benczés Miklós edző azt mondta, mindent adjak bele, hogy a vezetőknek még jobban tudja majd alátámasztani a szerződés- hosszabbítási javaslatát. A meccs jól is sikerült, gólt is rúgtam, mégsem akartak hosszabbítani, pedig a szezon végéig maradtam volna. Ennek az okait én sem tudom", mondta a csatár értetlenül.


Nem ajánlott új szerződést Roszelnek a Diósgyőr fotó: dvtk.eu
Nem ajánlott új szerződést Roszelnek a Diósgyőr fotó: dvtk.eu


A szezon elején anyagi okok miatt még a klub megszűnéséről lehetett hallani, ám végül egy új befektető érkezésével stabilizálódott az egyesület helyzete, ám az továbbra is tartozik a korábban a Besztercén, Ramnicu Valcean, Aradon és Nagybányán is megforduló támadónak. „Az anyagi természetű problémák befolyásolták a teljesítményünket, ezek miatt nem lehetett teljesen a focira koncentrálni a szezon elején. Még az élvonalban eltöltött tavaszi idény után tartozott nekem a klub, de utána megegyeztünk, hogy csak az 50 százalékára tartok igényt, ám ennek az összegnek is csak a 20 százalékát fizették ki. Az őszi idényben aztán érkezett egy befektető, akkor már rendesen fizettek, csak a korábbi tartozás maradt fenn. Akik maradtak a csapatnál lehet, hogy megkapják jövőre azt is", kesergett Roszel.

A futballista elmondta továbbá, hogy december hónapban a pihenésre fekteti a hangsúlyt, aztán pedig várja az érdeklődő csapatok megkereséseit, amit elősegíthet az a tény, hogy ingyen igazolhatóvá vált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: