2009-06-30 14:40:56• hírek • Szatmar.ro

Csapatkeresőben Roszel Róbert

A kálmándi egykori Olimpia-kedvenc jelenleg az ajánlatokat várja.

Roszel Róbert évekkel ezelőtt gyorsan a Szatmárnémeti Olimpia szurkolóinak egyik kedvencévé vált megalkuvást nem tűrő játékával és rengeteg mezőnymunkájával. A tehetséges fiatalember képességeire a feltörekvő Kolozsvári CFR is felfigyelt, ahol be is mutatkozhatott az élvonalban. Ám Kolozsváron nem tudott megragadni, így következett a Besztercei Glória, ahol jóval többet játszott, ám ennek ellenére 2007 nyarán mégis továbbállt. Azóta ki is került a szatmári szurkolók látóköréből.

Beszterce után az Aradi UTA következett, majd idén télen a Ramnicu Valcea-i Chimiához szerződött. A déli-romániai csapattal négy hónapos szerződést kötött, ám annak lejárta után egyik fél sem ragaszkodott a közös folytatáshoz, így a 26 éves csatár jelenleg az ajánlatokra vár.

„Mikor odakerültem a télen, azt mondták a csapat célja a feljutás az élvonalba, de egy hónap után észrevettem, hogy ezt nemigen lehet megvalósítani, mivel nem volt elég pénz. Az anyagi gondokat aztán én is megtapasztaltam, ugyanis még tartozik a klub két havi járandóságommal. Így aztán a szerződésem lejárta után én sem akartam ott maradni tovább. Jelenleg a menedzserem keres csapatot, és egy héten belül el kellene dőljön a sorsom, mert az együttesek lassan már kezdik a nyári felkészülést. A télen sem tudtam egy teljes alapozást elvégezni, ezért most erre nagy szükségem lenne. Jelenleg focizgatok itt Kálmándon, nemrég nyertük meg a falubajnokságot, és én lettem a gólkirály is. Emellett járok műfüves pályára is játszani. A korábbi izomhúzódásomból már felépültem, így készen állok a felkészülés megkezdésére", mondta Roszel.

A Rooney becenévre hallgató ék, akinek az értékét a tekintélyes német szakhonlap, a transfermarkt.de 350.000 euróra taksálja, elárulta, korábban keresték a Petrozsényi Jiul vezetői, ám egy hete nem jelentkeztek.



Várja az ajánlatokat Roszel Róbert


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: