2010-01-21 17:17:51• hírek • Szatmar.ro

Roszel szerződést kapott a Diósgyőrtől

A kálmándi csatár másfél éves szerződést kötött a magyar élvonalbeli csapattal.

Amint arról másfél héttel ezelőtt mi is beszámoltunk, Roszel Róbert a magyar élvonalbeli labdarúgó bajnokságban, az NB1-ben szereplő Diósgyőr csapatánál volt próbajátékon és jó benyomást keltett a Tornyi Barnabás által vezetett szakmai stábra. Csütörtökön eldőlt, hogy a 27 esztendős csatár maradhat a miskolciaknál.

A Diósgyőr csütörtök délután bejelentette, hogy másfél éves szerződést kötött az Szatmárnémeti Olimpia korábbi labdarúgójával. Roszelnek nem lesz könnyű dolga bekerülni a kezdőbe, mivel a keret tagja az U20-as világbajnokságon is megfordult Balajti Ádám és a minap érkezett a csapathoz a tavalyi gólkirály, Bajzát Péter is Győrből, valamint közeli a megállapodás a többszörös magyar válogatott Sowunmi Thomassal.

Roszel az Olimpia után megfordult a Kolozsvári CFR, a Beszterce, az aradi UTA és a Ramnicu Valcea csapataiban, majd az ősszel került Nagybányára, amely együttes azonban igen komoly anyagi gondokkal küszködik. „Nagybányára egy évre igazoltam az ősszel, de a szerződésben volt egy olyan kitétel, hogy ha találok magamnak más csapatot, akkor elmehetek. Ott jól is ment a játék, rúgtam öt gólt, de a csapatnál nagy gondok vannak, a játékosok május óta nem kaptak fizetést, ezért a futballisták 90 százaléka feljelentette a klubot, és szabadon igazolhatóvá válnak majd. Nekem is tartoznak még, ezért oda nem akarok visszamenni, remélem összejön a diósgyőri szerződés", nyilatkozta néhány nappal korábban a futballista.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: