2009-10-07 15:43:02• hírek • Szatmar.ro

Roszel Nagybányára szerződött

A csatár játszani szeretne és reméli, hogy a csapat nem megy csődbe.

Hosszú hónapok után sikerült csapatot találnia magának a szatmári labdarúgás egykori üdvöskéjének, Roszel Róbertnek, aki a szezon végéig érvényes szerződést kötött Nagybánya csapatával.

A még mindig csak 26 éves ék utoljára idén áprilisban, a Ramnicu Valcea színeiben lépett pályára hivatalos mérkőzésen. A nyáron közel állt ahhoz, hogy a szintén második osztálybeli Petrozsényi Jiul csapatához szerződjön. Egy hónapot töltött a Zsil völgyében, együtt készült a csapattal, ám a szerződés egy egészségügyi probléma miatt végül kútba esett: „Elküldtek Bukarestbe, ahol megvizsgáltak, és felfedeztek egy vérrögöt a bal combomban, ezért a Jiul nem akarta megkockáztatni a leigazolásomat. Utána hazajöttem és pihentem valamint kezeltettem a combomat. Közben azért játszogattam is a nagykárolyi kispályás focibajnokságban. Nagybányán olyan szerződést kötöttem, hogy bármikor elmehetek, ha jobb ajánlatot kapok máshonnan. Először azonban szükségem van meccsekre, hogy ismét érezzem a játékot, és fizikailag is meg kell erősödnöm", mondta Robi.

A nagybányai csapat a második osztály II. csoportjában szerepel, ahol nyolc ponttal a 14. helyet foglalja el. A gárda azonban az eddigi nyolc fordulóban mindössze hét alkalommal talált az ellenfél hálójába, így Florin Fabian vezetőedző szorgalmazta egy újabb csatár leigazolását és ő az aki az Olimpia, a Kolozsvári CFR, a Beszterce és az aradi UTA egykori játékosát ajánlotta a vezetők figyelmébe.

A Nagybánya az utóbbi időben súlyos anyagi gondjaival hívta fel magára a figyelmet, a legutóbbi, lupényi bajnokira való elutazás költségeit a játékosok dobták össze. Ennek ellenére Roszel bizakodó, hogy a vezetőség biztosítani tudja folytatás feltételeit: „A gondokkal tisztában vagyok én is, de mindenki reménykedik, hogy nem bomlik fel a csapat, találnak valami megoldást a problémákra".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: