2012-09-19 13:33:27• hírek • Kocsis Zoltán

Rosszul lett a kormánynál, balesetet okozott

Súlyos közlekedési balesetet okozott egy férfi Szatmárnémetiben szerda délben, mert rosszul lett a kormánynál. A férfit, aki előbb beszorult személygépkocsijába, kórházba kellett szállítani.

A helyszínen elmondottak szerint az 55 éves, szatmárudvari illetőségű férfi a Teleki (Avram Iancu) utcán haladt Ford Fiesta típusú személygépkocsijával az Udvari (Fabricii) utca felé. Ekkor azonban hirtelen rosszul lett. Ennek következtében nem tudott megállni az útkereszteződésnél, hogy megadja az elsőbbséget az Udvari úton szabályosan közlekedő Škoda Fabiának.

A két jármű összeütközését követően az 55 éves férfi gépkocsija foglyává vált, csak a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége szakembereinek segítségével tudott kiszabadulni a roncsból. A férfit azonnal mentőbe tették és a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították.

A rendőrség tovább folytatja a vizsgálatot, hogy megállapítsa a baleset pontos körülményeit. Első következtetése az, hogy a szatmárudvari férfi rosszul lett vezetés közben és ez okozta az ütközést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: