2019-04-25 09:31:16• hírek • Szatmár.ro

Rossz helyen parkolt? Elszállítják! Pár napon belül indul a tilosban parkoló kocsik elszállíttatása

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Megjelentek a kis táblák, melyek az autósok figyelmét hivatottak felhívni a veszélyre: ha rossz helyen parkolnak, lakossági bejelentés alapján elszállíttatható a gépjármű.

Nem érdemes ettől kezdve tiltott helyen hagyni a járgányt, figyelmeztet a polgármesteri hivatal. Május 3-tól elszállíttatható a rossz helyen parkoló személygépkocsi. A figyelmetlen vagy nemtörődöm sofőrök rosszul járhatnak, mert lakossági bejelentés alapján működik a rendszer. A kapubeállókat és a buszmegállókat ezentúl szabadon hagyják a notórius szabályszegők, ha nem szeretnének kellemetlen meglepetésként minimum 550 lejes büntetést és bosszúságot a nyakukba!

 

Már régóta ígéri a Közterületfenntartó Vállalat, hogy elindítják a szolgáltatást, s az ígéretet most be is tartják. Május 3-tól rettegjenek azok, kik nem tudják hogyan kell szabályosan megállni! A lakossági bejelentésre alapuló elszállíttatás költsége a közlekedési szabálysértőt illeti. A kiszállási díj 200 lej, az elszállítási díj 300 lej, és minimum egy napi díjat felszámolnak a tárolásért, mely 50 lej, még akkor is, ha egy órán belül utána megy a sofőr a járművének.

 

Azok, kik hűlt helyét találják a kocsijuknak, hívják a 0733 046 635-as számot. Az ügyfélszolgálati munkatárs helybeigazítja az érdeklődőket és minden tudnivalót megoszt velük a kiváltás ügyintézésével kapcsolatban.

 

Az 550 lejes költség már meggyondolandó összeg mindenki számára, nem egy "legyinteni való ötvenes". Vigyázzanak, hol hagyják autójukat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: