2014-05-13 22:52:55• hírek • Szatmar.ro

Röplabdázók, sakkozók, cselgáncsozók vehettek át díjat

Összesen harminc sportolót - röplabdázókat, sakkozókat és cselgáncsozókat - valamint edzőiket jutalmazott kedden a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. A díszoklevelek mellett a fiatalok 500 lejes támogatást is kaptak. A díjazottak között szerepeltek a Sportlíceum, a Vointa valamint a VSK sportolói.

A legnagyobb kontingenst a Sportlíceum vonultatotta fel, amelynek három szakosztálya is képviseltette magát. Díjat kapott a tanintézmény női röplabdacsapata - Mocar Denisa, Vaida Beáta, Adamcsik Daiana, Molnár Alexandra, Ács Natália, Matei Adriana, Preda Natalia, Misca Alexandra és Maxim Andreea -, valamint edzőik, Groza Ovidiu és Pacurariu Ionel. Szintén elismerésben részesült a Sportklub három sakkozója, Geiger Alexandru, Doros Radu és Anghelus Alin Gabriel valamint súlylökője, Fischer Márk továbbá edzőik, Ardelean George illetve Glodean Marius.

Ezzel azonban még nem ért véget a díjat kapó sakkozók sora, hisz a Vointa hat tehetsége - Barnaure Vlad, Ticovan Alexandra, Paduraru Ianis, Coroian Sebastian, Bobei Rares és Luca Cezara - és edzőjük, Muntean Ciprian is átvehette a jutalmat.

A díjazottak sorát a VSK cselgáncsozói egészítették ki, akik a hétvégén remekeltek a Szörényváron (Turnu Severin) megrendezett Román Kupában: Lazea Remus, Halas Marian, Bodarlau Gheorghe és Sámel Lóránd arany, Seres Cristian pedig ezüstérmet szerzett a Duna-parti városban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: