2018-06-13 11:06:13• hírek • Szatmár.ro

Ronggyá koptatott abroncsokkal okozhattak volna balesetet

Június 12-én, kedden a szatmárnémeti rendőrség a R.A.R-val közösen szervezett akcióban több szabályokra fittyet hányó autóst is igazoltatott, illetve a szabálysértések súlyosságának megfelelően büntetést is szabott ki.

A R.A.R-val közöss razzia eredményeként a Batiz és Gombáspuszta közötti útszakaszon összesen 20 büntetést szabtak ki mintegy 5.600 lej értékben. A megbírságoltak között voltak például olyan sofőrök, akik a megengedettnél jóval kopottabb, ezáltal balesetveszélyes gumikkal az autójukon közlekedtek, de akadtak olyanok is, akiket azért vettek elő a hatóságok, mert az autók ablakait annak ellenére fedték be fóliával, hogy erre nem is volt engedélyük.


A hatóságokál emellett olyan esetek is terítékre kerültek, mint például az elsőbbségadás elmulasztása, főleg gyalogosátkelőknél. Hasonló szabálysértések miatt 55 sofőrt büntettek meg valamilyen mulasztás miatt körülbelül 20.000 lej értékben, 32-nek pedig elvették a jogosítványát.


Erdődön egy 40 éves férfit jogosítvány nélküli hajtás miatt büntettek meg, járműve ráadásul nem szerepelt a nyilvántartásban sem. Az említett személy ellen megtették a szükséges jogi lépéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: