2018-10-23 13:47:07• hírek • Szatmar.ro

Ronaldo visszatér az Old Traffordra

A Manchester United és a Juventus keddi összecsapásának főszereplője Cristiano Ronaldo lesz, aki a torinói klub nyári szerzeményeként visszatér korábbi sikerei színhelyére a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.    

    
Az ötszörös aranylabdás portugál támadó 2003 és 2009 között 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben, 2008-ban a BL-trófeát is elhódította, emellett három bajnoki címhez, FA Kupa- és két Ligakupa-győzelemhez segítette az együttest, mielőtt a Real Madridhoz igazolt.    
    

A csoport rangadóját a százszázalékos Juventus várja jobb formában, igaz, a Zebrák ebben az idényben először pontokat veszítettek, miután hazai pályán csak 1-1-es döntetlen játszottak a Genoa együttesével a Serie A-ban.
    

Az MU ezzel szemben komoly hullámvölgyben van, ráadásul a szerencse sem igazán segíti José Mourinho együttesét: a manchesteriek szombaton a Chelsea otthonában a 96. percig vezettek, amikor a londoniak egyenlítettek. Egy siker akár lendületet is adhatott volna a Vörös Ördögöknek, akik csak a tizedikek a Premier League-ben.
    

A Bayern München azt követően, hogy a hét közben a vezetőség megerősítette Niko Kovac vezetőedzőt a pozíciójában, a Bundesligában 3-1-re nyert a Wolfsburg vendégeként, s úgy tűnik, kilábalt a hullámvölgyből. A németek az AEK Athén otthonában bizonyíthatnak.
    

Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim a két mérkőzés után veretlenül első Olympique Lyont fogadja: a Hoffenheim szombaton 3-1-re nyert a Nürnberg vendégeként, a magyar válogatott csatár a félidőben 1-0-ás hátrányban állt be, s ő szerezte együttese harmadik gólját, ezzel már négy találatnál jár a Bundesligában.
    

A legutóbbi három kiírásban győztes Real Madridnál a Levantétól elszenvedett bajnoki vereséget követően Julen Lopetegui vezetőedző menesztéséről szólnak a sajtóhírek: a spanyol szakembernek talán egy kis lélegzetvételhez juthat, ugyanis azt cseh Plzent fogadja a Santiago Bernabeu Stadionban, amely legutóbb Rómában öt gólt kapott.

 

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló:
    E csoport:

AEK Athén (görög)-Bayern München (német) 19.55
Ajax Amsterdam (holland)-Benfica (portugál) 22.00
    Az állás: 1. Ajax Amsterdam 4 pont (4-1), 2. Bayern München 4 (3-1), 3. Benfica 3, 4. AEK Athén 0
    
    F csoport:
Sahtar Donyeck (ukrán)-Manchester City (angol), Harkiv 22.00
Hoffenheim (német)-Olympique Lyon (francia) 22.00
    Az állás: 1. Olympique Lyon 4 pont, 2. Manchester City 3, 3. Sahtar Donyeck 2, 4. Hoffenheim 1
    
    G csoport:
Real Madrid (spanyol)-Plzen (cseh) 22.00
AS Roma (olasz)-CSZKA Moszkva (orosz) 22.00
    Az állás: 1. CSZKA 4 pont, 2. AS Roma 3 (5-3), 3. Real Madrid 3 (3-1), 4. Plzen 1

    H csoport:
Young Boys (svájci)-FC Valencia (spanyol) 19.55
Manchester United (angol)-Juventus (olasz) 22.00
    Az állás: 1. Juventus 6 pont, 2. Manchester United 4, 3. Valencia 1, 4. Young Boys 0

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: