2009-01-21 16:33:54• hírek • Szatmar.ro

Ronaldo vonzza a pénzt

A brazil válogatott egykori csillaga sérülten is komoly segítség a Corinthians csapatának.

Ronaldo tavaly tavasszal, még a Milan színeiben szenvedte el pályafutása harmadik térdsérülését és azóta sem épült fel teljesen az ezt követő operációból. Ám ennek ellenére is komoly segítséget nyújt csapatának.

 

Persze nem arról van szó, hogy holmi fiatal tehetségeket pallérozna. A kétszeres világbajnokhoz ragad a pénz. Az elmúlt hét végén a Corinthians barátságos mérkőzést vívott az argentin Estudiantes ellen, ám túlzás lenne azt állítani, hogy a televízió-társaságok sorban álltak volna a közvetítési jogokért.

Amikor aztán felmerült a lehetőség, hogy a Fenomén szakkommentátorként közreműködne, az O Globo rögtön lesulykolt 265.000 eurónyi brazil realt. A tévéközvetítés hírére három szponzor is felbukkant, akik összesen 166.000 eurót fizettek a reklámért. A helyi Folha de Sao Paolo szerint a brazil egyesület a költségek levonása után is 333.000 euróval lett gazdagabb. Nem rossz egy barátságos meccsen!

Hogy Ronaldo, akinek a havi fizetése eléri a 130.000 eurót, mikor tudja majd a pályán is segíteni egyesületét, még nem tudni, de szakemberek szerint március előtt nem valószínű a visszatérése. A szurkolókat azonban ez a hír sem rettenti el, már így is hatalmas a jegyigénylés a hamarosan kezdődő bajnokság mérkőzéseire, aminek köszönhetően háromszorosára emelkedett a belépők ára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: