2008-02-29 12:04:56• hírek • Anna Szelényi

Romantika a négyzeten

Pár ötlet segítségével megerősítheted és romantikussá teheted kapcsolatodat.

Az általunk ajánlott aktivitások egyáltalán nem hasonlítanak a megszokott tevékenységekhez… ám lehetséges, hogy éppen ez teszi majd egyre erősebbé a köztetek lévő köteléket.

Hagyd, hogy felöltöztessen

Legközelebb mikor együtt indultok el vásárolni, vidd magaddal a fehérneműs üzletbe és kérd meg, hogy válasszon neked egy darabot. Ezáltal bebizonyítod neki, hogy megbízol ízlésében. Nem beszélve a reakciójáról, amikor majd meglát az általa választott bikiniben, melltartóban, vagy babydoll- ban.

Kölcsönös tanítás

Vezesd be szerelmedet azon dolgok világába, amelyeket te tökéletesen meg tudsz csinálni és ő nem. Például tanítsd meg valami mást is elkészíteni a spagettin, tükörtojáson és szalmakrumplin kívül. Vagy legközelebb, mikor az édesanyjához megy látogatóba segíts neki kiválasztani a legszebb virágcsokrot. Aztán hagyd, hogy ő is megtanítson valamire: hogyan cseréld ki a fürdőszobában az égőt, vagy hogyan verj szegeket a falba, anélkül, hogy behajlítsd őket. A tanulási folyamat megerősíti a köztetek levő kapcsolatot, mivel kommunikáción és együttléten alapul.

Ápoljátok együtt az állatokat

Az állatok közel hozzák egymáshoz az embereket. Példának okáért nekiláthattok együtt megfürdetni a kutyát, vagy a macskát. Az együtt töltött idő, valamint az állat iránt kinyilvánított szeretet, felszínre hozza mindkettőtök érzékeny oldalát. Egy ilyesfajta forgatókönyv sok mindent felfedhet a férfi természetéről. Természetesen, azzal a feltétellel, hogy elfogadja az állatokat…

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: