2011-03-31 11:34:51• hírek • Szatmár.ro

Felromantikázott szex(is) ünnep

Elindult a visszaszámlálás, a Karácsony itt kopogtat az ajtónkon. Szerencsésebb esetben már mindenki megvásárolta az ajándékokat, előkészítette az ünnepi menüsort, ezek után nincs más hátra, mint teljesen az ünnepre hangolódni és abban reménykedni, hogy a karácsonyi szexjelenetek a lehető legjobban sikerülnek.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az év végi hajtás és az ünnepekkel járó előkészületek miatt, a legtöbbünk szinte teljesen kimerül. Éppen ilyenkor, amikor több időt tölthetünk párunkkal és talán az év közbeni elmulasztott szexet is bepótolhatjuk, most kellene toppon lennünk, csak bírjuk szuflával. Nézzük, miként dobhatjuk fel az ünnepi pásztorórákat, élénkítő tippek az éves munkától megterhelt, de még lelkes olvasóknak.

Rohanó életmódunk miatt sokszor még azt is nehéz megszerveznünk, hogy párunkkal egy kellemes, laza hétvégét kiélvezzünk, nemhogy ugyanabban az időpontban hágjon tetőfokára a szexuális étvágyunk. Jobbik esetben összejön egy hosszú hétvége, egy-két szerelmi légyott vagy egy „gyors menet". De az ünnep mégiscsak más, szánjunk több időt egymás kényeztetésére. A lakás karácsonyi varázsa elve megváltoztatja a hangulatunk, felejtsük el a lámpákat, gyújtsuk meg az ünnepi gyertyákat, vegyük elő „alkalmi hancur-fehérneműinket", a sejtelmes kendőket és tegyük meghittebbé a budoárt. A megszokott testhelyzetek helyett mozgassuk meg a fantáziánkat, és a változatosság kedvéért ültessünk gyakorlatba néhány eddig talán elhanyagolt pozitúrát. Sokaknak ismerős az alaphelyzet, a nő, mint ünnepi húsdarab hever az ágyon, miközben a férfi egy kiéhezett vad módjára ráveti magát áldozatára. A gyors akció és ágyjelenet helyett, kapcsoljunk takarékos üzemmódra és fokozatosan adagoljuk a szexuális tüzet.

1 fokozat. Miután a lámpákat leoltottuk, gyújtsuk meg a füstölőket és a gyertyákat, vetkőztessük le egymást, és halmozzuk el partnerünket gyengéd simogatásokkal, bókokkal.

2 fokozat. Jöhet a csóközön. Hajlamosak vagyunk elfelejteni azokat az időket, amikor kapcsolatunk kezdetén órákon keresztül egymás ajkaira tapadtunk. Elevenítsük fel a régi emlékeket és árasszuk el egymást csóközönnel, játszadozzunk, variáljunk.

3 fokozat. Miután a libidó motorjai kellőképpen beindultak, jöhet az erotikus masszázs. Ennek lényege, hogy a mozdulatok hol gyengédebbek, hol pedig erőteljesebbek legyenek.

4 fokozat. Ha már végképp nem bírunk a vágyainkkal és készen állunk a „tűz gerjesztésére", jöhet a „nagy akció". Nem kell feltétlenül akrobatamutatványokat produkálnunk, de az ünnepi szexuális légyottot néhány új pózzal feldobatjuk. A „lökdösődő" játékhoz hasonlóan, aktus közben, a behatoláskor a férfi próbáljon a legmélyebbre hatolni úgy, hogy az összes levegőt kiszorítsa a nő hüvelyéből. Ezt követően, anélkül, hogy falloszát kivenné a hüvelyből, mélyebbre-ható mozdulatokkal mozogjon partnerében. Az a férfi, aki már megtapasztalta milyen érzés párjával ilyen mélyrehatóan közösülni, az tudja, milyen mértékű kéjérzést vált ki belőle ez az úgynevezett „örömvákum". A lehetőségek száma végtelen, az ünnepi szexjeleneteknek csak a fantázia szabhat határt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: