2015-02-09 12:37:10• hírek • (x)

Romantikus éjszakai fürdőzés az Aquastarban

Rátok fér egy kis lazítás? Akkor vegyél részt kedveseddel Bálint-napon a romantikus éjszakai fürdőzésen!

Szeretnétek romantikus hangulatban, de mégis kicsit rendhagyó módon tölteni a szerelmesek napjának az éjszakáját? Akkor az Aquastar élmégy- és gyógyfürdőben a helyetek! Február 14-én, szombaton ugyanis éjszakai fürdőzést tartanak a kedvelt fürdőben, amely romantikus zenével tesz meghittebbé a lazítást a medencékben, vagy éppen a közös izzadást a szaunában.

Az Aquastar az éjszakai fürdőzés alkalmával 22.30-kor nyitja meg kapuit és 2 óráig tart nyitva. A romantikus zene, az élményfürdőzés mellett természetesen a működtetők azokra is gondoltak, akik a romantikázás mellett a méregtelenítésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A mátészalkai Sanyi bácsi, a szatmáriak kedvenc szaunamestere ez alkalommal is forró pillanatokat teremt majd a szaunában. A romantikus éjszakai fürdőzésre a belépőjegy személyenként 25 lejbe kerül.

Kényeztető csomag a szerelmeseknek

Az Aquastar ugyanis két szolgáltatáscsomagot állított össze, amelyek február 14-én és 15-én használhatók fel.

A "Felejthetetlen élmények" egy két személyre szóló Valentin napi wellness csomag vacsorával. A csomag tartalmaz: 2 személyre szóló egész napos fürdő és szauna jegyet, egy 2 személyes romantikus pezsgős vacsorát, egy fél órás gyertyafényes habfürdőzést és 2 darab fél órás relaxációs masszázst párban. A csomag ára 200 lej.

A "Kettős kényeztetés" egy két személyre szóló Valentin napi wellness csomag. Ez tartalmaz: 2 személyre szóló egész napos fürdő és szauna jegyet, 30 perces habfürdőzést és 2 darab fél órás relaxációs masszázst párban. A csomag ára 145 lej.

A helyek száma limitált, ezért az Aquastar munkatárai kérik a párokat, vagy a programot szervező gáláns lovagot vagy odafigyelő hölgyet, hogy ha egy ilyen csomagot szeretnének vásárolni, akkor azt mihamarabb jelezzék a 0361-409-888-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: