2006-03-20 16:35:28• hírek • Szatmár.ro

Romantic Győzike nélkül?

gyozike_0227_110.jpgSzombaton az egyik bevásárlóközpontban Győzike nélkül lépett fel a Romantic.

Szombat este az egyik bevásárlóközpontban lépett volna fel a Romantic együttes, azonban Zsuzsi és Katinka mellett Győzike helyett egy másik fiú rázta idomait. A zenekar frontembere távolmaradt, ám a show-nak folytatódnia kellett. Míg Győzike otthon, családja társaságában pihente ki legutóbbi műsora felvételének fáradalmait, addig Zsuzsi és Katinka az egyik pláza divatbemutatóján adta elő legújabb lemezük slágerét. VV Ágica a show műsorvezetőjeként maga is meglepődött, hogy nem a zebracsíkos roma médiasztár ugrált a színpadon. A lányoknak lassan hozzá kellett szokniuk, hogy Győzi nélkül állnak színpadra, a Romantic frontemberének ugyanis minden idejét leköti a saját nevét viselő műsora. Az együttes legújabb klipjének felvételére is csak nehezen engedte el az RTL Klub vezetése.

-Győzike minden fellépésünkről értesítést kap, mindig tudja, hogy éppen hol szerepelünk. Ha van lehetősége, akkor eljön, de minket Katinkával köt az exkluzív szerződés, amit a kiadóval kötöttünk. Nem mondhatjuk le csak azért a koncerteket, mert Győzi nem ér rá - nyilatkozta Zsuzsi.

A Romantic menedzsere azonban nem ért egyet a lányokkal: a szerződést Győzit is köti, és az ismeretlen táncos fiú nem helyettesíti Győzikét. Varga Miklós közölte: nem terveznek személyi változtatást az együttesben.

stop.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: