2009-07-17 16:20:35• hírek • Szatmár.ro

Román-magyar tapasztalatcsere

Kétnapos tapasztalatcserét szerveztek a Szatmár és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök.

A Szatmár megyei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség első közös megbeszélésére június 4-én került sor a szatmárnémeti rendőrkapitányságon. A találkozó keretében leszögezték a további együttműködés feltételeit, illetve tájékoztatták egymást a határ két oldalán található megyékben tapasztalt bűncselekményekről, jelenségekről illetve azok megelőzési módszereiről és a konkrét helyzetekben alkalmazott eljárásokról.

A munkamegbeszélést követően a felek megállapodtak abban, hogy a továbbiakban tapasztalatcseréken alapuló megbeszéléseket szerveznek, melyeken konkrét témákat vázolnak majd fel. A tapasztalatcsere hasznosságát egyik fél sem vitatta.

Július 17-én és 18-án a Csenger - Nyíregyháza és a Szatmárnémeti-Pete útvonalakon nagyszabású közös ellenőrző akciót szerveztek a közlekedési kihágások, szabálysértések visszaszorítása érdekében.

A pénteki nap folyamán két szatmári rendőr látogatott el a szomszédos magyarországi rendőrségre, szombaton pedig két magyar hatósági személy viszonozza majd a látogatást és vesz részt a nap folyamán szervezett akciókban.


Közös megbeszélés a szatmári rendőrségen
Közös megbeszélés a szatmári rendőrségen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: