2015-07-17 15:19:08• hírek • Kocsis Zoltán

Romániát is elhagyja az Olimpia középpályása

Július és augusztus nagyrészt uborkaszezon az európai fociban, annál több izgalmat okoznak azonban az átigazolások. Nincs ez másként az Olimpia háza táján sem, az anyagi problémákkal küszködő klub pedig nem igen tudja megtartani meghatározó játékosait. Legutóbb Mihai Onicas intett búcsút a sárga-kékeknek.

A kolozsvári védekező középpályás nem csak Szatmárt, de Romániát is elhagyta: két éves szerződést között a moldvai élvonal újoncával, a Petrocub Sarata Galbena együttesével.

A 25 éves Onicas új klubja a román határ közelében található Hincesti városkában székel. A település lakossága 17.000 fő körüli, 87%-a pedig román anyanyelvű.

A transfermarkt.de által 100.000 euró értékűre becsült játékos korábban megfordult a Steaua, a Iasi, az Urziceni, a Marosvásárhely és a Viitorul csapataiban is . Az Olimpiához a tavaly nyáron érkezett, 24-szer lépett pályára és két gólt szerzett.

Szintén a szatmári labdarúgással kapcsolatos hír, hogy Zsiga Ervin után egy másik szatmári fiatalt is igazolt az NBII-es Balmazújváros: Karikás Krisztiánt. Az egri születésű fiatal mindössze 20 éves, az elmúlt években pedig a Debrecen akadémiáján pallérozódott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: