2019-01-03 08:09:05• hírek • Szatmár.ro

Romániai koncertek 2019-ben, amiket kár lenne kihagyni

A Libertatea.ro gyűjtötte egy csokorba nagy zenekarok romániai koncertjeinek dátumát. Persze a lista közel sem teljes.

Áprilisban háromszor is fellép Kolozsváron André Rieu és a Johann Strauss Zenekar. Az április 4-re tervezett koncertre három óra alatt elkelt az összes belépő, ezt követően döntött úgy, hogy 5-én, 6-án és 7-én is fellép a kolozsvári BT Arénában. A jegyek ára 200 és 680 lej között változik.
 

Július 3-án Ed Sheeran koncertezik Bukarestben, a Nemzeti Arénában. Az énekes a május 24-én Franciaországban induló európai turnéja keretében érkezik Romániába, és ennek a turnénak a része a fellépés Magyarországon, a Sziget Fesztiválon is. A bukaresti koncertre már alig van jegy – egy belépő ára 299 és 399 lej között változik.
 

Július 21-én szintén Bukarestben, az Alkotmány téren koncertezik a Bon Jovi. A jegyárak 230 és 777 lej között változnak, de van háromféle VIP-belépő is. A legdrágább 2445 lej.
 

Július 22-én a The Cure rajongóival telik meg az Alkotmány tere Bukarestben. A belépők ára 170 és 420 lej között van.
 

Augusztus 14-én a Metallica koncertezik Bukarestben, a Nemzeti Arénában. A Worldwired Tour részeként 2018-ban a metállegendák már felléptek Budapesten, meglepetésként pedig egy Tankcsapda-dalt játszottak el. Kérdés tehát, a romániai közönséget milyen dallal fogják meglepni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: