2012-02-14 12:56:27• hírek • refszatmar.eu

Digitális fotópályázat: kiábrázolódik bennetek Krisztus

A Szatmári Református Egyházmegye meghirdeti digitális fotópályázatát "Kiábrázolódik bennetek Krisztus." címmel. A fotópályázat támogatói: Carmen Neamt ügyvédnő, Al Capone Pizzéria és a Harag György Társulat - Szatmárnémeti Északi Színház.

A pályázat témája, amint a cím is mutatja: kiábrázolódjék bennünk a Krisztus. (Gal 4, 19). A szervezők olyan fotókat várnak, amelyek egy gyülekezet életét, templomát ábrázolják, de olyan képeket is elfogadnak, amelyek egy család krisztusi szeretetét mutatják. "Úgy fényljék a ti világosságtok az emberek elõtt, hogy lássák a ti jó cselekedeteiteket, és dicsõítsék a ti mennyei Atyátokat." Ezt a "fényt" szeretnénk látni a képeken.

Részvételi feltételek:

.
a fotópályázaton bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül;
- képek típusa: műemlékfotók, portrék, eseményfotók,  hangulatképek, stb. egyaránt beküldhetők;
- szerzőnként beküldhető maximum 12 digitális vagy digitalizált felvétel JPG formátumban. A fotók terjedelme pedig ne haladja meg a 3 Mb-ot. Minden felvétel file-neve a kép rövid (egy-két szavas) címe. A kép utómunkálata csak az eredeti élmény vizuális hangsúlyát emelheti ki (színkorrekció, kontraszt, fényerő, kivágás), de nem változtathat tartalmán. Fantáziakép nem pályázhat. Feldolgozott kép esetén a pályáztató bekérheti az eredeti képet is;
- a pályaműveket e-mailben lehet beküldeni - minden képet külön csatolva mellékletként a refszatmar@freemail.hu címre;
- pályázatra csak olyan felvételeket nevezhetnek a szerzők, amelyek korábbi pályázatokon, fotókiállításon díjat nem nyertek;
- a  jelentkezéshez a szervezők kérik a pályázó nevét, telefonszámát és a képsorozat címét;
- a képeket a Szatmári Református Egyházmegye Honlapja által választott szakmai zsűri választja ki;
- pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni.

Az első helyezett 100 lejes pénzutalványban részesül Carmen Neamt ügyvédnő felajánlásával. A második díj vacsora 50 lej értékben az Al Capone Pizzéria felajánlásával, a harmadik díj pedig két darab színházjegy a Szatmárnémeti Harag György Társulat felajánlásával.

A fotók beküldésének határideje április 2. Zsűrizés április 3-án.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: