2010-07-21 09:32:09• hírek • MTI/APA/ANSA

Román prostituáltat öltek meg Udinében

Egy 35 éves görzi férfit, Ramon Berlosót vádol az olasz rendőrség legalább két prostituált brutális meggyilkolásával Olaszországban: a gyilkost kedden fogták el a padovai vasútállomáson.

A 24 éves romániai származású Diana Alexiu autóját még június 29-én találták meg Udine közelében, a rendőrség ezt követően nyomozó kutyákkal és helikopterekkel indult a nő keresésére. A másik áldozat egy 28 éves olasz nő.
A két nő után március óta nyomoztak, de csak kedden találtak rá a meztelenül eltemetett holttestekre az Udine melletti Aiello del Friuli településen egy folyó közelében: az áldozatokat Berloso bottal ütötte, halálra nyilazta, levetkőztette, majd elásta a őket. A gyilkos eszközöket is itt ásta el.

Az olasz férfi a gyilkosságokat számszeríjjal követte el, tettét pedig azzal indokolta, hogy pénzre volt szüksége. Berlosót a kilencvenes években egyszer már elítélték gyilkosságért, akkor egy férfit ölt meg egy verekedés során Friuliban. A vádlott az elfogása előtti nap estéjén egy harmadik prostituálttal találkozott volna, de a találkozó meghiúsult. Ugyanakkor az olasz csendőröket az egyik meggyilkolt prostituált telefonja vezette nyomra: Berloso néhányszor használta, amikor harmadik kiszemelt áldozatával igyekezett randevút megbeszélni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: