2012-10-16 14:46:25• hírek • Balog Anita

Román lánnyal jár Gerald Butler

Fotó: Vanity Fair Italy
Fotó: Vanity Fair Italy

Madalina Ghenea és a híres mozisztár között a korkülönbség 19 év, de úgy látszik, ez nem zavarja őket.

Eddig csak pletyka volt, most azonban a tényt bizonyító paparazzi-fotók is napvilágra kerültek: a 24 éves Madalina Ghenea a 300 és egyéb mozisikereknek a sztárjával, Gerald Butlerrel randizgat. Sőt, talán több is van köztük, hiszen az olasz Vanity Fair magazin meglehetősen meghitt pillanatokat megörökítő fotókat is közölt a pár életéből. Eleinte egyébként a román szépség tagadta, hogy bármi köze lenne a színészhez, illetve csak annyit mondott: Gerald csak egy jó barát számomra, semmi több.

A bulvárlapok persze egyetlen szavát sem hitték el a hölgynek, sőt, még jobban figyeltek a barátságra, amiről már az ismerősök is azt mondták, több az, mint egyszerű baráti kapcsolat. - Gerryt nem látjuk más nőkkel, ami azt jelenti, hogy ez egy komoly "barátság" számára - jegyezte meg a sztár egyik ismerőse.

A színész és Madalina Gherea ez év tavaszán ismerkedett meg Dubaiban, majd együtt látták őket a Cannes-i Filmfesztiválon is. 

Egyébként Butler múltjából számos pikáns pillanat került már a bulvárlapok címoldalára, különböző sztárokkal randizgatott, de Madalina Ghenea sem teljesen ártatlan. Azt mondják, hogy "közeli barátja" volt Leonardo diCaprio is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: