2020-06-17 10:40:59• hírek • Bede Emőke

Román állampolgárokkal teli kisbusz balesetezett Csehországban

Fotók: Pilseni Tűzoltó- és Mentőszolgálat
Fotók: Pilseni Tűzoltó- és Mentőszolgálat

Súlyos közlekedési baleset történt kedd délután Csehországban: egy kisbusz és egy teherautó ütközött össze egy kanyarban, melynek következtében egy személy életét vesztette, többen pedig súlyosan megsérültek – írja a stiridiaspora.ro.

A brutális balesetre egy, a német határhoz közeli településen került sor kedden délután, 14 óra környékén. A kisbuszban nyolc román állampolgár utazott: egy, a sofőr jobbján helyet foglaló nő a helyszínen életét vesztette, a másik hét személy pedig súlyosan megsérült, mi több, ketten kómában vannak. Többeket mentőhelikopterrel szállítottak a közeli kórházakba.


Az elsődleges információk szerint a balesetet az okozta, hogy a teherautó rönkszállító pótkocsija a nedves útfelületen, egy jobbos kanyarba érve átsodródott a szemközti sávba. A kisbusz vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést, és noha a pótkocsin nem volt rakomány, a furgon szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az utasok közül ötöt a tűzoltóknak feszítővágóval kellett kiszabadítaniuk – írja az idézett forrás.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: