2018-05-26 10:45:38• hírek • MTI/Bede Emőke

Román állampolgár okozott halálos balesetet Magyarországon

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Újabb halálos baleset történt Magyarországon, melynek okozója ismét egy román állampolgár. Ezúttal ketten vesztették életüket.

Összeütközött két személyautó az M3-as autópályán Hajdúnánás térségében, ketten meghaltak - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. A balesetben többen megsérültek. Balogh Péter tájékoztatása szerint a Budapest felől Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 198-as kilométernél történt a baleset. A két halálos áldozat mellett ketten súlyosan megsérültek, egy ember könnyebben sérült a balesetben. Őket a mentők kórházba vitték.


A helyszínelést szombat hajnalban fejezték be, ezt követően a forgalom is zavartalanul folyt tovább. Az observator.tv külügyminisztériumi forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy az egyik sérült egy román állampolgár, aki épp a balesetet okozó - bár magyar rendszámú - járművet vezette.


Néhány nappal ezelőtt egy másik tragédia rázta meg az országot, melyet egy utazását élőben közvetítő sofőr okozott. A Maros megyei kisbusz sofőrje inkább a kommentekkel volt elfoglalva, nem az úttal, így frontálisan belerohant a szemből érkező, homokot szállító teherautóba. Az ütközés következtében a kisbusz minden utasa és a sofőr is életét vesztette, az áldozatok száma kilenc.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: