2015-09-08 18:52:16• hírek • Kocsis Zoltán

Romák egy csoportja támadott meg német turistákat a városközpontban

Elképesztő jelenetek játszódtak le fényes nappal kedd délután Szatmárnémeti központjában: német turtisákat támadtak meg kétes alakok, akik aztán szétverték a teraszt és megverték a recepcióst.

A német turisták a kellemetlen időjárás ellenére is úgy döntöttek, a Hotel Dana II teraszán töltenek el néhány kellemes percet. Döntésüket azonban vélhetően azóta megbánták, ugyanis egyszer csak gyanús alakok jelentek meg körülöttük, akik megpróbálták elvenni értékeiket. A turisták segítségére sietett a hotel recepciósa, akit a kialakult tumultusban a Horea utca roma lakói alaposan helyben hagytak. A teraszon több széket is darabokra törtek, az üvegasztalokból szilánkok maradtak.

A hotel alkalmazottai természetesen azonnal értesítették a hatóságokat, a helyszínre érkező rendőrség és csendőrség pedig azonosította a megfutamodott támadókat.

Szatmárnémeti történelmi központja turisták kedvelt célpontja is lehetne, amennyiben egy része nem düledezne, a másik részében pedig nem kétes alvilági figurák laknának, mint a Horea utcán, az Északi Színházzal szembeni épületben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: