2011-01-20 14:39:28• hírek • Szatmar.ro

Törött teniszező és törött puk

Labdarúgásban szokták mondani, akkora kapufát lőtt, majdnem széttört kapu. E sorok írója hasonló esetről jól felszerelt, kvázi profi körülmények közepette megrendezett meccsen nem tud. Igaz, olyanról sem tudott mostanáig, hogy jéghoki meccsen eltörjék a korong, vagy teniszmeccsen haljon hősi halált az ütő.

Előbbi esetre aztán január elején mégis sor került. Az amerikai juniorbajnokság (!) „sziú rangadóján", a Sioux Folls Stampede és a Sioux City Musketeers meccsen Andrew Proncho olyan erővel találta el a kapuvasat, hogy a puk két darabra törött. Szerkesztőségünkben rögtön megindult a találgatás, hogy a Made in China felirat kettévált-e a korongon...

Szintén egy kevésbé minőségi „rakéta" juthatott a lengyel Agnieszka Radwanska kezébe is, aki az Australien Openen a Kate Krumm elleni meccsen élte meg azt, ami még álmaiban sem jutott volna eszébe: amikor vissza akart ütni egy labdát, ütője a nézők közé röpült. Pontosabban annak egy része, mert a másik részéhez továbbra is görcsösen ragaszkodott. Más kérdés, hogy a lengyel lányt ez nem billentette ki ritmusából és 6:4, 4:6, 7:5 arányban nyerni tudott.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: