2013-07-26 14:50:37• hírek • Szatmár.ro

Rokker Zsoltti humorestje

Rokker Zsoltti és a Nagymutter kürtős kalácsért áll majd sorban a Kossuth-kertben.

Nem mindennapi produkcióra számíthatnak mindazok, akik kilátogatnak 2013. augusztus 23-án este 10-kor a szatmárnémeti Kossuth-kertbe, ugyanis a városba látogat Rokker Zsoltti, aki bárkinek bemondja a tuttit: „Neszójjábe!”.

Nem csak ő lép majd fel a Kossuth-kert színpadán, hanem magával hozza kedvenc ismerőseit is, a Nagymuttert, barátnőjét, „Vaskos” Tecát, legjobb barátait, „Dagadt” Bejmüllert és „Szemüveges” Sugováczot, illetve megannyi rádióból és tévéből ismert kedvenc figuráját. Éles nyelve és sajátos humora a kellemes péntek esti kikapcsolódás biztos garanciája.

Rokker Zsoltti Erdei Sándor humorista, előadóművész által kitalált figura. 1999-től létezik, amikor Erdei Sándor a Boros Lajos-Bochkor Gábor-páros által a Danubius Rádió, majd 2000-től a Sláger Rádió reggeli műsorának gegcsapatába került. Állandó társa: Zsoltti nagymamája, a tipikus kisnyugdíjas Nagymutter, akit szintén Erdei Sándor alakít.

A magyar és a nemzetközi közélet főleg bulvár témakörű eseményeit, aktualitásait egy alacsony műveltségű „rokker” mentalitású fiatalember (Rokker Zsoltti) és társai (elsősorban a Nagymutter) szemszögéből kommentálja úgy, hogy közben rávilágít az események fonákságaira, humoros oldalára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: