2019-09-06 05:36:21• hírek • (x)

Rohamosan fogynak a jegyek az év legjobban várt krimijére

A Business Transaction és a Cultur Art tavalyi színházi évadban 8 előadást mutatott be: Hitted volna, Meseautó, A medve nem játék, Pasik a pácban, Cabaret, Bohémélet, Kövek a zsebben, Paprikáscsirke, avagy Stex és New York.

A sorozat természetesen folytatódik a következő évadban is. Elsőként, szeptember 15-én, a fejtörőkben bővelkedő, talányokban gazdag bűnügyi műfaj szerelmeseinek kedveznek a szervezők. A magyarországi társulat egy világszerte, évtizedek óta ismert krimvel áll a színpadra.


Krimi az elsők között

A tavalyi sikeren felbuzdulva a két szervezet tovább folytatja a jó szokását, ismét nagyszerű darabokkal örvendezteti meg a szatmárnémeti közönséget. A 2019-2020-as színházi évadban elsőként, ugyanúgy mint tavaly, az Orlai Produkció darabját választották, Várj, míg sötét lesz címmel. 2019. szeptember 15-én, vasárnap a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában 19.00 órától mutatja be a vendégtársulat a krimi előadást, melyben a színészek elbűvölik a nézőket, elhitetik velük, hogy egy bűnügyi filmbe csöppentek. Az előadásban olyan népszerű, kiváló színészek alakítanak többek között, mint Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Dániel Viktor és Ficzere Béla.
A mindig csoda szép Kovácsa Patríciát olyan alkotásokban láthattuk már, mint a SOS Szerelem, a Nejem, nőm, csajom, a Korhatáros szerelem vagy a nagy sikerrel vetített televíziós sorozat, a Válótársak. Szabó Kimmel Tamás neve is ismerősen csenghet sokaknak, hiszen a színész a Made In Hungária, a Pappa pia és A berni követ című, nagy sikerrel vetített filmekben is megmutatta már tehetségét. Mindezek fényében kétségünk sem férhet hozzá, hogy egy ismét egy fergeteges előadást tekinthetünk meg.


Ízelítő a történetből:

Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja. Mindenkinél kiszolgáltatottabb azonban, a hamarosan hazaérkező háziasszony, a gyanútlan Susy, akit még a látása sem segít abban, hogy felismerje az egyre növekvő veszedelmet. Bravúros szerepjátékok egész sorával próbálják a bűnözők kiszedni belőle azt, amiről fogalma sincs. Igazi macska-egér játszma kezdődik, és a növekvő sötétben összemosódik, ki az üldöző és ki az üldözött. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain (Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában), az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus.
 

 

Jegyeket elővételben az Északi Színház jegyirodájában válthatnak, Szatmárnémetiben, a Horea utca 6. szám alatt. Nyitvatartás: hétköznap 10 és 17 óra, szombaton 10 és 13 óra között. Telefonszám: 0261-712106.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: