2019-11-08 10:47:42• hírek • x

Rohamosan fogynak a jegyek az Operettvarázsra, mely a legnépszerűbb magyar nótákkal érkezik Szatmárnémetibe

Hallottad már? November 17-én Szatmárnémetibe érkezik a Tihanyi Vándorszínpad méltán népszerű zenés előadása, az Operettvarázs. Ha eddig még nem váltottál jegyet az előadásra, akkor csipkedd magad, ugyanis a jegyirodában rohamosan fogynak a belépők.

A budapesti Tihanyi Vándorszínpad előadása a szatmárnémeti  Szakszervezetek Művelödési Házában  2019. november 17-én 19 órától fog kezdődni, az est sztrávendégei pedig a népszerű művészházaspár, Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba lesznek. Továbi közreműködők: Újhelyi Andrea és Subi Zoltán .


Tihanyi Tóth Csaba főszereplésével, a Tihanyi Vándor­szín­pad Operettvarázsának ke­re­tében a hagyományos operett zenei világa csendül fel, gyönyörű jelmezekben, látványos előadásban. A társulat tulajdonosa, Tihanyi Tóth Csaba (a Barátok közt Novák Lacija ) többször is megnevetetti a nézőket, mókás történeteivel és az ismert tévésorozatbeli szerepével. Az idén 21 éves Ti­ha­nyi Vándorszínpad zenés mű­soraiban igazi vérpezsdítő válogatást láthatnak Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő csodálatos darabjaiból, A Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem, a Paga­nini, a Víg özvegy, a Mo­soly országa, és a Mária főhadnagy című operettekből.   


Olyan közönségkedvenc dalok csendülnek majd fel, mint a Kálmán Imre által szerzett Szép város Kolozsvár, Egy drága szempár, Oh, bajadérom, Túl az óperencián és a Te rongyos élet, Lehár Ferenctől a Messze a nagy erdő, Huszka Jenőtől a Délibábos Hortobágyon, Vincze Zsigmondtól a Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország! Emellett számos magyar nóta is terítékre kerül: Akácos út, Darumadár fenn az égen, Ahogy én szeretlek, Ne szidjatok soha engem, Most kezdődik a tánc stb.  


Nem szeretnél lemaradni erről a fergetegesnek ígérkező előadásról? Akkor irány az Északi Színház jegyirodája. Biztosítsd helyed még ma!



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: