2018-12-18 13:03:53• hírek • x

Rohamosan fogynak a jegyek a Pasik a pácban című fergeteges vígjátékra

Nagy iramban kapkodják el a jegyeket a humoros kikapcsolódásra vágyók. Igyekezniük kell azoknak, akiket érdekel a január eleji vígjáték, melynek főszerepében Csomor Csillát, Beleznay Endrét, Rátonyi Hajnit és Heller Tamást láthatja a nagyérdmű.

2019. január 4-én Nagykárolyban, a Városi Színházban, január 5-én pedig a szatmári Szakszervezetek Művelődési Házában mutatja be a Gergely Theater Társulat a Pasik a pácban című fergeteges, zenés vígjátékot. Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes frontembere és zeneszerzője készítette a dalokat, slágereket, a rendező pedig Gergely Róbert, aki énekesként első sikerét az Emanuelle című dal magyar feldolgozásával aratta.

 

De miként is sikerült a főszereplőknek hatalmas slamasztikába kerülni? A történet beharangozójából ez is kiderül: Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne és jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére, Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphrey-vel. A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva –szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: bejelentik, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirley-vel térnek vissza a lakásba egy görbe és buja este ígéretében. De az emlékezetesnek ígérkező éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül…

 

 

Hogy miként másznak ki a bajból a férjek, januárban kiderül. Az év első hónapjában, 4-én, 19 órától Nagykárolyban, majd 5-én, ugyancsak 19 órakor Szatmárnémetiben is bemutatják ez a remek évindító előadást. Ha nem szeretnél te sem lemaradni erről a zenés vígjátékról, akkor irány a nagykárolyi vagy a szatmári színház jegypénztára. Kezdd nevetéssel az évet!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: