2019-05-20 12:39:24• hírek • x

Rohamosan fogynak a jegyek a Paprikáscsirkére!

Ha szeretnéd a májusi hónapot önfeledt nevetéssel zárni, akkor van egy jó hírünk: május 29-én Szatmárnémetibe érkezik a Gergely Theáter társulata, hogy városunkban is bemutassák a Paprikáscsirke avagy Stex és New York című zenés vígjátékukat. A kitűnő szereposztásban többek közt Csomor Csillát, R.Kárpáti Pétert, Pelsőczy Lászlót és Heller Tamást is láthatjuk, rendezőként pedig magát Gergely Róbertet köszönthetjük majd.

Ahol az amerikai álom és a magyar valóság konzerválódik. A Gergely Theáter hamisítatlan titkos receptje: végy egy jobb sorsra érdemes házaspárt, akik új vállalkozásba kezdenek. Fűszerezd meg egy házsártos anyóssal, akit még az ellenségednek sem kívánnál. Ízlés szerint paprikázd fel a hangulatot egy szemfüles, ravasz inassal és a naiv, könnyűvérű szobalánnyal. Öntsd nyakon jó poénokkal, ízesítsd dallal, tánccal és egy habókos orvossal. No és ha megérkezik a régimódi Mr. Kenedy a lányával, a szépséges Lilian-nal, ne felejts el teríteni... De ne tizenhárom személyre! Egy kiváló Magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell és egy pompás vacsora, mely nagy reményekre jogosít. Ám a „drága” anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy tizenhárman ülni asztalhoz nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is” - olvasható a 75 bemutatót megélt előadás szinopszisában.


Hogy miként alakul ez a nagyszabású üzlet, az május 29-én, 19 órától kiderül. Ha te sem szeretnél lemaradni erről a fergetegesnek ígérkező zenés vígjátékról, akkor mielőbb vásárolj belépőt az Északi Színház pénztárából, ugyanis a jegyek már vészesen fogynak. Addig is kedvcsinálóként tekintsd meg ezt a videót!
 

 




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: