2013-11-06 01:29:57• hírek • Blikk.hu

Rohamok gyötrik MC Hawert az elvonón

Görcsös rohamok kínozzák MC Hawert, szervezete így reagál az alkoholmentes életre. Négy hete már, hogy - polgári nevén - Koczka Géza második alkalommal is bevonult egy budapesti kórház addiktológiai osztályára, hogy megszabaduljon alkoholfüggőségétől.

- Józan útra akarok térni, és azon is maradni végre - nyilatkozta október elején a Blikknek a mulatós­énekes, miután a lap munkatársa rátalált a „kallódó" Hawerra. Koczka Géza azóta csendesen, önmegtartóztatóan éli mindennapjait az elvonón, épp csak a szervezete tiltakozik a tiszta, szeszmentes élet ellen. MC Hawer az utóbbi időben, amióta nem piál, többször kapott úgynevezett alkoholos vagy más néven elvonásos epilepsziás rohamot.

- Az ember bele sem gondol, milyen szörnyű lehet egy-egy ilyen roham, amíg át nem éli. Nekem fogalmam sem volt arról, hogy létezik az alkoholnak ilyenfajta elvonási tünete. Engem kétszer-háromszor is elkapott, és a legszörnyűbb az benne, hogy minden egyes pillanatra jól emlékszem - árulta el Hawer.

Az énekes a kórház egyik belső udvarán üldögélt egy pirosra mázolt padon, amikor a Blikk munkatársa rábukkant. Szokásához híven épp cigarettázott, balján és jobbján egy-egy betegtársa üldögélt, és némán hallgatták Hawer sztorijait. Az énekes sokkal jobb színben volt, mint egy hónappal ezelőtt, folyékonyabban és érthetőbben formálta a szavakat, a tekintete is élénkebb volt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: