2014-06-24 01:51:04• hírek • Blikk.hu

Rohammentő vitte el a fellépésről Takáts Tamást

Rohammentővel vitték az ajkai kórházba a Karthago együttes énekesét. Takáts Tamást egyenesen a színpadról tolták a műtőbe, szerencsére a sebészi beavatkozás után már jól van.


A zenész a vasárnapi devecseri fellépése előtt lett nagyon rosszul, súlyos vakbélgyulladást kapott, azonnal műteni kellett. Hihetetlen akaraterővel, elképesztő fájdalmak között mégis vállalta a fellépést, pedig a jelen lévő orvos nem javasolta neki. Vakbele bármelyik pillanatban perforálódhatott volna, de így, közvetlen életveszélyben is végigénekelte a bulit. Hősiesen helytállt a végéig, mert nem akarta cserbenhagyni együttesét és a rajongóikat.

A zenekar tagjai és vezetőjük, Szigeti Ferenc nagyon aggódtak érte, szemük sarkából a koncerten csakis őt figyelték, de a színpad mellől az orvos is követte a fájdalomcsillapítóval telepumpált énekes minden rezdülését. A koncert végén pillanatok alatt ott volt érte a mentő, egy óra múlva már a műtőasztalon feküdt.

- Már jóval előtte rosszul voltam, de azt hittem, elrontottam a gyomromat, és az görcsöl ilyen erősen - mondta a Blikknek kórházi ágyáról Takáts Tamás. - Aztán a koncerten az ügyeletes orvostól megtudtam, miről van szó, és csak saját felelősségemre léphetek fel. A fájdalomcsillapítótól kicsit jobban lettem, a koncert végére azonban elmehetett a hatása. Az utolsó számnál a Lépd át a múltat utolsó hangját már alig tudtam kiénekelni. A hasamat elöntötte a forróság, azt hittem, perforálódott a vakbelem. A színpadról a mentőautóba támogattak, fél óra előkészítés után már a műtőasztalon voltam, aztán már csak arra ébredtem, hogy jobban vagyok - mesélte az énekes, aki akkor még nem is tudta, hogy egy rajongója operálta.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n. Kattintson ide kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: