2017-06-29 15:53:52• hírek • Szatmár.ro

Rögtönzött ellenőrzés a szemétgyűjtő pontokon

A csütörtöki nap folyamán a 16-os lakónegyedben tartott rögtönzött ellenőrzést Kereskényi Gábor polgármester Maskulik Csaba városmenedzser és Vasile Fănățan társaságában.

A városvezetők és a Környezetvédelmi Őrség főfelügyelője a negyed szemétgyűjtő pontjait ellenőrizték, és több olyan szabálytalanságot valamint hibát is észleltek, amelyeket a polgármester szerint azonnal meg kell és meg fognak oldani.

Kereskényi kifejtette, a lakosokat ezentúl jobban kell informálni a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról, a tisztaságért felelős vállalatnak pedig operatívabban kell végeznie a feladatát.

„Több akciót szeretnénk szervezni, amelyek során nem csak a szelektív gyűjtés fontosságát, hanem a háztartási hulladék újrahasznosításának az előnyeit is ismertetjük majd. Mindannyiunk érdeke, hogy egy rendezett és tiszta városban éljünk, ezért ebbe az akcióba szeretnénk majd bevonni Szatmárnémeti minden lakosát. Szatmárnémetit ugyanis csak együtt tudjuk szebbé és jobbá tenni.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: