2015-12-18 13:07:10• hírek • Szatmár.ro

Rockzene és lágy dallamok a Zamfirescuban

Szombaton és vasárnap is lesz koncert a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ szervezésében.

Igen aktív december hónapban a művelődési központ: szinte egymást érik a rendezvények a Christmas Fest keretében. Volt már dzsesszkoncert, a folkrajongók is meghallgathatták már kedvenceiket. Szombaton és vasárnap is folytatódik a koncertek sora, a kemény akkordok és a lágyabb dallamok kedvelői is örülhetnek.

December 19-én, szombaton 19 órától a rockzenészeké a színpad. A Christmas Rock programjában először a kolozsvári For the Wicked, majd a nagybányai RiotMonk zenél, a rendezvényt pedig a targovistei Trooper formáció fellépése fogja zárni. Egy belépőjegy ára 15 lej.

December 20-án, azaz vasárnap 19 órától a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében a Szatmárnémetiből elszármazott, Olaszországban és nemzetközileg is elismert tenor, Nagy Norbert és a Johann Ettinger Német Nyelvű Elméleti Líceum Canticum kórusa fog fellépni egy jótékonyság koncerten, amely a My Christmas címet viseli. A belépő ára 20 lej, az eseményt a Be Active egyesület szervezi.

A koncert jegybevételeiből és az adományokból egy kétéves, súlyosan beteg kisfiú gyógykezelését segítik, illetve nehéz anyagi helyzetben levő családokat fognak támogatni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: