2010-04-18 09:37:17• hírek • Póti Orsolya

Rock-koncert volt

Szombat este az utolsó rock-koncertet szervezték meg a a műfaj kedvelőinek a júliusi Samfestig.

Április 17-én újabb rock-koncertet szerveztek a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ vezetői, de ez a koncert volt az utolsó egész a Samfestig, amely július 8 és 10. között kerül megrendezésre. Szóval a műfaj kedvelőinek több mint két hónapot kell várniuk az újabb koncertekre, amelyek az ígéretek szerint igazi nagy durranások lesznek.

A szombat esti koncerten a SMOG, AWS és a Superbutt zenekarokat láthattuk a színpadon, akik a kis közönséget legjobb dalaikkal szórakoztatták. A budapesti Superbutt a Szatmár.ro honlapjának elmondta, hogy mindig szívesen koncerteznek Erdélyben, mert a közönséget rendkívül jónak találják. Annak ellenére, hogy meglepően kevesen gyűltek össze a koncerten, nagyon jól érzeték magukat, és nagyon élvezték azt amikor a közönség visszakiabálta őket. A Superbutt tagjai a koncert végén egy-egy sör mellett is nyíltan elbeszélgettek rajongóikkal.

A budapesti AWS és a szatmári SMOG zenekar is nagyon jól érezte magát a koncert alatt, habár őket is meglepte a kevés ember. De ez nem csak az együtteseknek, hanem a szervezőknek is kellemetlen meglepetés volt, hiszen a két hónapos szünet előtt sokkal több emberre számítottak.


A budapesi Superbutt Szatmárnémetiben
A budapesti Superbutt Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: