2013-11-06 20:42:39• hírek • Nagykaroly.ro

Rockkoncert lesz a kulturális központban

A nagykárolyi zenekar is fellép a November Rock koncerten Szatmárnémetiben.

Szombaton, november kilencedikén este 8 órától nagyszabású rockkoncertet rendeznek a Szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Kulturális Központban. A November Rock elnevezést viselő rendezvényen a konstancai White Walls, az Olaszországból érkező Jadish, valamint a nagykárolyi és környékbeli rockzenészekből álló Terrahertz lép színpadra.

A Terrahertzről már többször is olvashattak hírportálunkon, a thrash metalt játszó zenekar 2006-ban alakult, majd néhány tagcsere, valamint egy másfél éves szünet után idén újra összeállt. Azóta pedig gőzerővel folytatják munkájukat, több új dalt írtak és számos koncerten vettek részt Nagykárolyban, Szatmárnémetiben, valamint Magyarországon. Repertoárjukban saját szerzemények és néhány feldolgozás (Moby Dick, Road stb.) is szerepel. Az együttes jelenlegi felállása: Víg Tamás énekes, Kosár János és Pataki Csaba gitárosok, Szolomájer Silimon Richárd basszusgitáros, Tasi Zoltán dobos.

Az olaszországi Jadish lányzenekar indusztriális rockzenét játszik metal, progresszív rock, klasszikus és elektronikus hatásokkal tűzdelve. A több nyelven is éneklő együttes első alkalommal lép fel Szatmárnémetiben. A zenekar tagjai: Marie Bassou énekes, Lea Moor gitáros, Kovács Ványa basszusgitáros, Velena Moor dobos.

A 2009-ben alakult konstancai White Walls progresszív rock/metal zenét játszik. Eddigi pályafutásuk során többek között olyan neves zenekarok előtt volt alkalmuk fellépni, mint a Deftones, a The Ocean, a Blind Guardian, Kumm, Luna Amară, OCS stb. Említésre méltó tény, hogy 2011. október 1-jén felléptek a ProgPower Europe nevű progresszív zenei fesztiválon. Az együttes tagjai: Eugen Brudaru énekes, Alexandru-Eduard Dascălu gitáros, Şerban-Ionuţ Georgescu basszusgitáros, Marian Mihăilă dobos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: