2008-10-24 12:26:10• hírek • Parajdi Andrea

Rockkoncert a Zamfirescuban

Ahogyan már megszokhattuk a G.M. Zamfirescu Művelődési Ház rendszeresen koncertekre hívja a különböző stílusú zenék kedvelőit. Szombat este a rockzene szerelmesei bulizhatnak egy jót.

A rockkoncert október 25-én, 20 órától kezdődik a Művelődési Ház előadótermében, ahol először a szatmári Smog együttes lép színpadra. A zenekart már egyre jobban ismerik a rock kedvelői, és egyre sűrűbben tartanak koncerteket más városokban is.

Ezt követően a kolozsvári Guerrillas formáció mutatkozik be, majd a magyarországi underground-metál egyik zászlóvivőjévé a Cadaveres együttes fokozza tovább a hangulatot.

A rock zeneirányzat hallgatói a Samfest Rock fesztiválkor tombolhattak utoljára kedvenc dalaikra. -A Samfest óta nem szerveztünk rockkoncertet, azonban már most tervben van, hogy november végén egy bukaresti rockegyüttest mutatunk be a helyi közönségnek. Ebben az évben még a folk, blues, és a jazz zenék kedvelőinek is készülünk meglepetéssel - tájékoztatott Matei Maria Magdolna, a G.M. Zamfirescu Művelődési ház referense.

A szombat esti koncertre tíz lejbe kerül a belépés.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: