2010-11-28 17:48:42• hírek • Szatmar.ro

Rockbuli volt Szatmárnémetiben

Ismét kellemes kikapcsolódást nyújtott a szatmári fiatalok számára (és nem csak) a szombat esti rockkoncert a G. M. Zamfirescu Művelődései Házban.

Az egykor Florian's Bandként elhíresült szatmárnémeti csapat immár új néven, Crimsonként lépett fel és szórakoztatta a közönséget. A két éve alakult zenekar nemrégiben vette fel első, Better Day című kislemezét (EP-jét) a helyi Művészeti Iskolában, amely öt számot tartalmaz.

A hardrockot, a havy metalt és a progresszív zenét ötvöző banda után a marosvásárhelyi Blacklash lépett színpadra. Saját számaikon kívül Sepultura, Ektomorf és Tankcsapda feldolgozásokat adtak elő.

A közönség jól reagált a vásárhelyiek szereplésére.
A koncerten azt is megtudhattuk, hogy december 17-18-a között újabb rockkoncertre számíthatnak a szatmáriak.

A művelődési ház az első nap vendégül látja a kolozsvári Voices of Silencet, a szintén kolozsvári Masterpiecet, amely egy Metallica feldolgozásokat játszó zenekar, énekesük pedig az Altaros Pico (alias Andy Ghost), illetve a budapesti Nirvana tribute zenekart, a Leanert.

Másnap a nagykárolyi Deity nyitja a bulit, őket követi a kolozsvári Malpraxis, a bukaresti Syncarnate és a Targoviste-i Trooper.
A jegyek árai még nem tisztázottak, de elméletileg 15 lejbe kerül majd a kétnapos és 10 lejbe az egy napos belépő.



A Crimson idén vette fel első kislemezét
A Crimson idén vette fel első kislemezét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: