2016-08-08 16:17:14• hírek • Szatmár.ro

Rock and roll életérzés és beat-kultúra a PMN-en

A metal és a rock and roll kedvelőinek is kedvez az idei Partiumi Magyar Napok, a rendezvényen megelevenedik a beat-korszak, eljön a Király és a magyar thrash metal nagyágyúi is itt lesznek.

A rock 'n' rollt átformáló és megtestesítő Elvis Presley halhatatlan slágereit játszó The Elvis Band koncertje lesz a 15. Partiumi Magyar Napok első nagy bulija, amelyre augusztus 19-én, pénteken 20 órától kerül sor a Széchenyi utcai színpadon, majd őket követi 22 órai kezdettel a magyarországi The Bits Beatles emlékzenekar, akik egy igazi supergroup-ot alkotó négyes.

A zúzósabb műfajt kedvelők számára, mivel a headbang sem hiányozhat a jubileumi PMN-ról, a magyarországi thrash metal nagyágyúi érkeznek Szatmárnémetibe. A Moby Dick koncertjére augusztus 21-én, vasárnap 22 órától kerül sor a Széchenyi utcai színpadon.

A magyar könnyűzene egyik színfoltja, a Ferenczi György és a Rackajam együttes ellenállhatatlan fúziós műfaja igazi csemegét tartogat a szatmáriaknak, zenéjükben keverednek a magyar népi elemek a rhytm&blues-zal, a funky-val, a reggae-vel és a hip-hoppal egyaránt. A koncertjükre augusztus 25-én kerül sor 21.30 perctől a Tűzoltótoronynál felállított színpadon.

Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: