2019-07-05 19:26:06• hírek • Szatmár.ro

Rock and roll buli, majd hamisítatlan jazz muzsika egy nem mindennapi helyszínen

A júliusi hónap négy hétvégéje igazi zenei csemegéket tartogat a nagykárolyiaknak.

Négy különböző zenei stílus: rock’n’roll, dzsessz, akusztik és régizene váltja egymást, fantasztikus hangulatot teremtve a műfajok kedvelői számára. Az első két alkalommal a táncoslábúakra és a zenei finomságokra vágyókat örvendeztetik meg a szervezők.

 

A koncertek helyszínválasztása is igazodik az adott műfajhoz, legyen szó akár az amfiteátrumról, akár a Károlyi-kastély lovagterméről. A száz százalékban élőzenés előadások révén igyekeznek a minőségi zenét és a színvonalas produkciót népszerűsíteni a fellépők a vasárnap estékre tervezett programokkal.
 

A „Summer Sound Sessions” rendezvénysorozat programterve:
 

Július 7., 20 óra, amfiteátrum: Rock’n’Roll Session – ROLLSCREAM Band (kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmarad)

Július 14., 20 óra, amfiteátrum: Jazz Session - SÁRIK PETER & LUIZA ZAN (kedvezőtlen időjárás esetén a koncert a Károly-kastélyban kerül előadásra)

Július 21., 20 óra, amfiteátrum: Acoustic Session – ACOUSTIC STATION (bossa nova), FUNK YOU (acoustic funk music). (kedvezőtlen időjárás esetén a koncert a Károly-kastélyban kerül előadásra)

Július 28., 18 óra, Károlyi-kastély: Renaissance Session – CARMINA RENASCENTIA koncert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: